Ny solid seier mot Vikhammer – Kolstad

Ny solid seier mot Vikhammer

Kolstad vant dagens treningskamp mot Vikhammer med 38-22 etter å ha ledet 19-9 til pause.

I dag var det duket for ny treningskamp mot Vikhammer, som var revansjelystne etter forrige ukes nedsabling. Likevel var det Kolstad-gutta som kom best ut av startblokkene, og ledet tidlig 7-0 etter tøft forsvarsspill og gode kombinasjoner framover. Vi slipper etter hvert Vikhammer mer inn i kampen, og spesielt Marcus Vikan Hansen gir oss en del trøbbel bakover. Likevel leder vi 19-9 til pause, og har god kontroll på kampen.

I starten av andre omgang faller vi litt intensitet, og Vikhammer er på høyde med oss store deler av omgangen. Vi prøver en offensiv forsvarsformasjon med vekslende hell. Mot slutten spiller vi vårt normale 6-0 forsvar, og en god sluttspurt gjør at vi vinner 38-22 når dommeren blåser av kampen.

Mange spillere som står fram i dag, men kanskje mest positiv var unggutten Dennis Solem fra Klæbu. Dennis ble nylig en del av vår G-18 satsing, og har hospitert på A-laget med jevne mellomrom. Han står virkelig fram i dag, og viser at han kan bli en viktig brikke for Kolstad i framtida.