Kolstad Håndball har ny Billettapp – Kolstad

Kolstad Håndball har ny Billettapp

Som de fleste vet er det en god del restriksjoner ifbm. hjemmekampene våre denne sesongen. Vi tar smittevernreglene på alvor og gjør mange tiltak for at du skal være trygg når du kommer på kamp i Kolstad Arena. Vi skal bla. desinfisere hallen før hver hjemmekamp.

Dessverre er det slik at vi kun får ha 200 tilskuere på hjemmekampene våre, og da har vi besluttet at 100 billetter går til samarbeidspartnere og de øvrige billettene går til våre supportere. Hvis våre samarbeidspartnere ikke velger å benytte seg av alle billettene sine, så vil de bli lagt ut for salg.

Merk at billetter for salg blir lagt på felt B1 og B2 på langsiden, og koster kr. 200,- per billett. Det vil ikke være rabatt for barn, honnør osv. slik vi vanligvis har hatt. I og med at vi kun kan selge rundt 100 billetter, så må vi prøve å få inn noen inntekter på hjemmekampene for å dekke noen av de økonomiske kostnadene.

Nytt av året er at vi har fått en eget Billettapp som heter Kolstad Håndball. Den kan lastes ned i AppStore og Google Play hvis du søker på Kolstad. Der kan du kjøpe billetter, bli bedre kjent med klubben og lese nyheter.

Vi kommer til å legge ut en og en kamp denne sesongen, og det vil være førstemann til mølla for å sikre seg de få billettene som er til rådighet. Billettsalget til onsdagens kamp mellom Kolstad og Viking åpner kl. 18.00 i billettappen i kveld. Merk at det går an å kjøpe bare en billett om gangen pga. smittevernsregler.

Ihht. smittevernregler så vil det for øvrig være nummererte plasseringer på tribunen som må overholdes, og man får ikke sitte nærmere enn 1 meter fra hverandre til tross for om man er fra samme familie. Dette er fordi Norges Håndballforbund skal ha muligheten til å følge opp om vi holder 1 meters regelen.

Selv om dette blir en litt annerledes sesong, så skal vi gjøre alt vi kan for å gi dere flotte håndballopplevelser i Kolstad Arena. Vi håper på forståelse for situasjonen, og håper å se dere i hallen!