Spennende dag 10 for Simen – Kolstad

Spennende dag 10 for Simen

Kampen mot Viking var bare spilt et femminutt. Simen Lyse dro av gårde sitt andre skudd. Da smalt det.

– Jeg traff hånden til en Viking-spiller. Det gjorde vondt, men jeg fortsatte å spille en stund. Så ble det verre, og da var det bare å gi seg. Jeg hadde mistanke om at det kunne være et brudd. Det kjentes ganske likt det jeg opplevde forrige gang. Skikkelig kjedelig og frustrerende, men ingen ting å gjøre med. Det kunne også vært en verre skade.

20-åringen har allerede rukket å få mye «brudd-erfaring», dessverre. Som unge spiller i Klæbu brakk han både pekefingeren på skuddarmen (høyre) og lillefingeren på venstre. Den verste bruddskaden pådro han seg som Charlottenlund-spiller for knapt to år siden:

– Jeg gikk litt sent inn i en takling og fikk venstrehånden i klem. Det resulterte i tre brudd, og jeg ble satt på sidelinjen i mer enn to måneder, forteller unggutten som det er knyttet svært store forventninger til denne sesongen.

Nå har Simen fått en kjip innledning på sesongen. Vi får håpe han slipper å bli parkert like lenge som da venstrehånden ble trippelt bruddskadet.

Allerede i går kveld fikk Simen lagt på en såkalt halvgips. Ti dager etter skaden skjedde, skal gipsen av for å få tatt nye bilder.

Da krysser vi fingre for at bruddet ser pent ut og gror riktig sammen. 

Deretter venter noen uker med hel gips før Simen igjen kan begynne å trene med ball. Hvor mange uker, er vanskelig å si før nye bilder er tatt. 

Men uansett hvordan bildene ser ut, trener Stian Gomo må nok regne med å klare seg uten sin talentfulle bakspiller i en god del kamper…

Tekst og foto:
TORE SÆTHER