Dagens motstander: ELVERUM – Kolstad

Dagens motstander: ELVERUM

Kampen spilles i Terningen Arena med avkast klokken 20:30. TV2Sport2 sender kampen – sendestart 20:25.

Stor stas i Elverum da verdensstjernen Luc Abalo kom til byen. Franskmannen blir uten tvil sesongens store attraksjon i eliteserien. (FOTO: Elverum Håndball)

Norges beste lag har gjennomgått litt av en omveltning; 11 spillere har forsvunnet og 12 er kommet til. I tillegg har man som kjent også gjort et bytte på trenerbenken med Børge Lund inn for Michael Apelgren. Selv om man har internasjonalt nivå på alle plasser, så går dobbeltdekning på samme nivå på enkelte posisjoner, så er det ikke gjort i en håndvending å bygge et nytt kollektiv. Men Elverum har så mange individuelt gode spillere at de blir veldig, veldig vanskelig å slå. Franske Luc Abalo – «Sky Walker» på grunn av sin eksepsjonelle spent – er utvilsomt sesongens store signering og ligaens hovedattraksjon(?) Men det er mange flere iøynefallende individualister; målvakt Emil Imsgard, de to kantspillerne Alexander Blonz og Christopher Hedberg (fra Skövde), den smarte og fotrappe playmakeren Josef Pujol (tilbake etter opphold i danske GOG), og den ungarske verdensklasse-backen Dominik Mathé.

GOMO sier: «Det er altså seriefavoritten vi skal opp mot, et lag som har dobbeltdekning på alle plasser, til og med trippel på noen posisjoner. Laget har sett bra ut, men det lukter foreløpig ikke svidd av prestasjonene deres. På vårt beste kan vi absolutt gi dem hard kamp om poengene. Abalo er naturligvis en attraksjon, og Mathé er etter min mening kanskje den beste spilleren som vi har hatt i eliteserien. Og så er de sinnsykt godt besatt på begge kantene. Elverum denne sesongen spiller annerledes enn de siste sesongene, noe som skyldes både mange nye spillere og ny trener.»