NM-VIP Kolstad-Nøtterøy – Kolstad
Serieleder Kolstad tar imot Halden til et nytt fullsatt Kolstad Arena.

NM-VIP Kolstad-Nøtterøy

Søndag 27. september braker det løs i Kolstad Arena med sesongens første NM-kamp. Nøtterøy HK ledet av den tidligere landslagstreneren Robert Hedin kommer oppover for å kjempe om cup-avansement. Vi er innstilt på å sende dem slukøret hjem. Kampstart er kl 1730.

Vi arrangerer ikke ordinær VIP på denne kampen men alle VIP-billetter får en tilhørende bong som gir 1 stk pølse i brød, mineralvann og kaffe.

NM-kampen kan kanskje denne gangen være en hyggelig anledning til å ta med kolleger, familie og venner på kamp. Vi gir derfor dere partnere prioritet til denne kampen på å utnytte det antall billetter dere har i avtalen. Dersom det er behov for noen flere billetter en det dere har i avtalen, ta kontakt så finner vi en løsning.

NB! Vi minner om at siste frist for påmelding er mandag 21. september kl 1600. Navn og nummer på deltakere må fylles ut og grunnet gjeldende smitterestriksjoner har vi ikke anledning til å slippe inn deltakere som ikke står oppført på listen.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en hyggelig søndag i Kolstad Arena.

VIP Nøtterøy 27.09.2020