Dagens motstander: NØTTERØY – Kolstad

Dagens motstander: NØTTERØY

Klubben havnet på plassen bak de tre som rykket opp fra 1. divisjon siste sesong. Siden har de sikret seg både ex-landslagssjef Robert Hedin som hovedtrener og blant andre en islandsk bakspiller – Örn Östenberg – med mesteparten av karrieren fra svensk håndball.

(FOTO: Nøtterøy Håndball Elite)

Men det er danske Kennie Boysen (bildet) som er den store profilen. Han er nå i sin andre periode i Nøtterøy-drakten og har mellom de to periodene spilt for Stord, Drammen, Falk og Runar. Han har også hatt karrierestopp i tysk håndball i tillegg til i hjemlandet. I sitt første opphold i Nøtterøy rykket laget ned fra eliten, til tross for at Boysen ble kåret til sesongens beste spiller og også ble fjerde mestscorende med 131 mål. I innledningen denne sesongen følger den 35 år gamle dansken opp sitt rykte som storscorer – ti nettkjenninger er det blitt på de to første seriekampene. Og Nøtterøy står med full pott – to klare seire, mot henholdsvis Vikhammer og Sandnes.

GOMO SIER: 
«Nøtterøy er ett av topplagene i 1. divisjon og etter min mening en soleklar kandidat til å rykke opp. Jeg har sett de to første seriekampene deres, og å slå Sandnes på bortebane er tøft. Laget har to gode skyttere i Kennie Boysen, som vi har møtt i flere forskjellige klubber, og Anders Bøe. De har en skuddfarlig playmaker i svenske Filip Moberg og en bevegelig strek, (Michael) Jonassen, som det er vanskelig å få tak på. På mange måter ligner Nøtterøy på det mannskapet vi tapte for på torsdag.»