Kjeldsberg Kaffebrenneri ny sponsor – Kolstad

Kjeldsberg Kaffebrenneri ny sponsor

Alliansepartnerne Byåsen Håndball Elite og Kolstad Håndball har signert en ny felles samarbeidsavtale og det med Kjeldsberg Kaffebrenneri. 

Smilende fornøyde med avtalen; fra venstre: Kristin Garnvik, Byåsen Håndball Elite, Malin Wemundstad, markedsansvarlig Kjeldsberg Kaffe, Jan Erik Glimsholt, administrerende direktør Kjeldsberg Kaffe og Vegard Selven, markedssjef Kolstad Håndball. 

Kjeldsberg Kaffebrenneri blir dermed klubbenes andre alliansepartner. Tidligere i høst inngikk Byåsen og Kolstad en felles avtale med Rema 1000. 

– Som trøndersk bedrift er vi stolte av å bli med som alliansepartner for Kolstad og Byåsen. Vi tror på mange gode resultater for klubbene og håper dette samarbeidet kan være med på å bidra til dette, sier Jan Erik Glimsholt, administrerende direktør for Kjeldsberg Kaffebrenneri. 
 

Den nye samarbeidsavtalen er treårig. Den betyr at Kjeldsberg Kaffebrenneri blir en del av klubbenes partnernettverk og får også sine plasser i VIP-sammenheng. 

Den nye alliansepartneren blir videre en assosiert partner i Rema 1000 Akademiet. 

Kjeldsberg Kaffebrenneri blir dermed synlig og aktiv med ut på flere av aktivitetene som skal gjennomføres i Akademiet – og kanskje også servere rykende fersk og varm kaffe til foreldre og besteforeldre som er med for å se på sine håpefulle.