Dagens motstander: HASLUM – Kolstad

Dagens motstander: HASLUM

I forhold til forrige sesong er det seks nye spillere i troppen til trener Sten Stockfleth, fire av dem hentet opp fra egen junioravdeling. I avgang er sentrale spillere som Sander Øverjordet (til Danmark), Jostein Epland (til Sverige) og den rutinerte høyrekantspilleren Thomas Kristensen (lagt opp).

I tipsene før sesongstart flagget Haslum ambisjoner om å vinne cupen. Den ambisjonen røyk allerede i første kamp da de hjemme i Nadderud Arena tapte klart for Runar. 

Nikolai Strickland scoret seks mål da Haslum sensasjonelt banket Elverum sist søndag
(FOTO: HASLUM HK)

Men til gjengjeld laget Haslum sesongens skrell ved sist søndag å utklasse Elverum med 31-23. Dette viser kanskje noe av lagets manglende stabilitet så langt i sesongen. De syv første kampene har gitt fire seire og tre tap. I likhet med Kolstad har også Haslum fått bank av nykommer Fjellhammer.

Verdt å merke seg; to kantspillerne Stian Brevik (nummer 23) og Nikolai Strickland (nummer 17) har til sammen scoret 70 seriemål. Brevik har flest; av hans 43 er 12 kommet fra 7meteren.

GOMO SIER: «Haslum imponerte stort mot Elverum. Når laget treffer defensivt, er det et meget giftig kontringslag. Jeg telte for eksempel ti kontringsmål mot Elverum. I tillegg til kontra har laget noen spennende offensive typer som Benjamin Hallgren, ny i laget fra Follo, lager mange mål (34 så langt i serien). I tillegg har de fått en ny playmaker i sveitseren Nicolas Suter. Han er ikke helt på høyde med Sander Øverjordet som forsvant til Danmark, men likefullt en god spiller.

Og så har de rutinerte Ander Røe. Mot Elverum scoret han syv og er definitivt en mann å passe seg for, en spiller for de store anledninger.

Kantspillerne Stian Brevik (venstre) og Nikolai Strickland (høyre) er også to målfarlige karer. De scorer mye både på kontra og i etablert. Til slutt må jeg også nevne veteranen i mål: Trond Tjemsland (33 år) har stått meget godt i alle kampene Haslum har vunnet, ikke minst mot Elverum.»