Improvisert Bedrift – ny Kolstad-partner – Kolstad

Improvisert Bedrift – ny Kolstad-partner

Improvisert Bedrift er ny partner med Kolstad Håndball. Avtalen ble undertegnet tidligere i høst.

Ole Leirvik, daglig leder i Improvisert Bedrift, med avtalen som gjør firmaet til partner med Kolstad Håndball. På bildet sammen med trener Stian Gomo.


Improvisert Bedrift trener organisasjoner og bedrifter i kommunikasjon på en leken måte. Ved å ta i bruk engasjerende innhold lærer de folk å stå oppreist og sammen, selv når ting ikke går etter planen.

– Kolstad Håndball er veldig glad for å ha fått Improvisert Bedrift med på laget. Vi har allerede hatt ett foredrag av dem på én av våre frokoster i Kolstad Partnernettverk, og vi ser frem til et morsomt og engasjerende samarbeid videre, sier Vegard Selven, markedssjef i Kolstad Håndball.

– Improvisert Bedrift er et relativt nytt tilbud for bedrifter i Trondheim så jeg setter pris på muligheten for å profilere oss gjennom Kolstad Håndball. Vi gleder oss til et spennende samarbeid. Ekstra spennende blir det å ha to partnere samtidig, selv om kjæresten var litt snurt i starten. Det har roet seg nå, sier daglig leder Ole Leirvik.

Avtalens varighet er i første omgang på ett år, men begge parter har en ambisjon om at dette skal bli ett samarbeid som strekker seg utover det ene året.