Dagens motstander: DRAMMEN HK – Kolstad

Dagens motstander: DRAMMEN HK

Kristian Kjelling & co. ble utspilt og utklasset sist de var i Trondheim – timålstap (21-31) i Trondheim Spektrum. Våre gutter klarte også å hente to poeng i Drammen.
Så langt denne sesongen har DHK levert bedre enn Kolstad, men prestasjonene – og resultatene – har svingt også for dem; fem seire, én uavgjort og tre tap.

DHK-målvakt Sander Heieren, eliteseriens beste så langt denne sesongen, sier Stian Gomo.
(FOTO: Drammen HK)

Spillerstallen er slanket noe i forhold til siste sesong – tre nye og syv i avgang. Av de nye har den venstrehendte Viktor Norberg (kom fra Sandefjord) vist skytterklasse. Venstrekanten Aleksander Westby, fra Elverum, viser høyt nivå også i sin nye klubb, mens Sindre Aho fra Fyllingen så langt er DHKs toppscorer med 37 mål.

Blant de som er borte siden sist, er vår kantspiller Adrian Aalberg, mens fire spillere faktisk er dratt til dansk håndball; Thomas Boilesen (Kolding), Aksel Horgen (Bjerringbro-Silkeborg), Jonas Larholm (Ribe Esbjerg) og Rasmus Bech (Mors Thy).

GOMO SIER: «Som mot de fleste andre lagene kan vi vente oss en tett og spennende kamp mot Drammen. Det som er nytt for oss når vi møter DHK denne gangen, er at de kommer med flere offensive forsvarsformasjoner – til tider nesten 3-3 og også 3-2-1 og 5-1-formasjoner. Det blir avgjørende hvor godt vi takler dette. Blant spillerne har nykommeren fra Sandefjord, Viktor Norberg, vist klasse som skytter. Så har de også nå i større grad enn før benyttet Oskar Olafsson der han nok er aller best, som back og skytter. Tidligere landslagsspiller Espen Lie Hansen har ikke spilt mye denne sesongen, men han er likefullt er farlig spiller som vi trenger å passe godt på dersom han kommer inn og har en god dag. Til sist, men ikke minst, i Sander Heieren har Drammen ligaens beste målvakt så langt i sesongen.»

(KAMPEN KAN SEES PÅ direktesport.no MED AVKAST KL.18:00. Kommentarer og kampdetaljer kan du lese her på Kolstads hjemmeside)