Oppstartsmøte Tobb-samlinger sesongen 20/21 – Kolstad

Oppstartsmøte Tobb-samlinger sesongen 20/21

I samarbeid med TOBB, ønsker vi i Kolstad Håndball og videreføre fjorårets inspirasjons-samlinger for gutter født i 2005, 2006 og 2007. Dette er et gratis tilbud sponset av TOBB, som har til hensikt å inspirere gutter til å trene for å utvikle seg som håndballspillere.

Årets trenere er valgt fra øverste hylle og vi er utrolig stolt over å kunne presentere Valery Putans og Jan Erik Wiedemann som trenere og sportslige ansvarlige. Valery Putans er mangeårig Byåsen-trener, junior-landslagstrener og Kolstad-trener. Jan Erik Wiedemann er tidligere Strindheim-trener, spillerutvikler i Region Nord og nå i trener-teamet til Kolstad Rekrutt.

Prosjektansvarlig er Melchior Husebø. Spørsmål om opplegget kan sendes til melchior@kolstad-handball.no

Vi kaller inn til informasjonsmøte tirsdag 08.09.20 kl.19.00 i Kolstad Arena. Hvis dette er noe du og dine spillere kunne tenkt dere å delta på så ber vi deg melde deg på i linken under:

Tobb-samlinger ses 20/21

Vel møtt!