Norsk Kylling ny alliansepartner – Kolstad

Norsk Kylling ny alliansepartner

For noen uker siden fikk Kolstad/Byåsen-alliansen nok en partner med på laget. Norsk Kylling, med merkevaren Solvinge, signerte en treårig avtale som alliansepartner med Byåsen Håndball Elite og Kolstad Håndball.

Fra signeringen av alliansepartner-kontrakt. Fra venstre: Vegard Selven, Kolstad Håndball, Gisle Ranum, Norsk Kylling og Kristin Garnvik, Byåsen Håndball Elite.

Solvinge blir dermed godt synlig på Byåsen og Kolstad sine hjemmekamper i Kolstad Arena og ikke minst på REMA 1000 Akademiet som rulles ut for fullt i 2021.

Representanter fra Norsk Kylling blir også å treffe i klubbenes partnernettverk. 

Besøkende i Kolstad Arena og deltakere på REMA 1000 Akademiet kan videre glede seg til å få servert de velsmakende Solvinge-produktene på kamper og aktiviteter i årene fremover. 

– Norsk Kylling er stolt av å støtte opp som alliansepartner for Kolstad og Byåsen, og vi gleder oss til å samarbeide med klubbene framover for videre utvikling og vekst, sier Gisle Ranum, salgs- og produktutviklingsdirektør i Norsk Kylling, og legger til:

– Håndball er en viktig idrett hvor Byåsen og Kolstad spiller en veldig viktig rolle. Som en midtnorsk næringsmiddelaktør er det viktig for Norsk Kylling å støtte opp om dette, og vi håper vårt samarbeid bidrar til å øke rekruttering og skape topplag som ligger øverst på poengskalaen.

Her underskrives kontrakten. F.v.: Gisle Ranum, Vegard Selven og Kristin Garnvik.

Vegard Selven, markedssjef i Kolstad Håndball og markedsansvarlig for alliansesamarbeidet, er meget tilfreds over nysigneringen:

– Vi setter stor pris på å få Norsk Kylling med på laget og ser fram til sammen å skape gjensidig verdi.