Lasse toppscorer i sesongens viktigste kamp – Kolstad
FOTO: Jeanette Lindeskog

Lasse toppscorer i sesongens viktigste kamp

Lasse Balstad og hans Ystads IF avsluttet håndballåret 2020 på best tenkelig vis – med seier (28-23) over byrivalen og erkefienden IFK Ystads.

Lasse Balstad – toppscorer da hans Ystads IF vant lokaloppgjør.
(ARKIVFOTO: Jeanette Lindeskog)

– Vi tar sikte på å kjøre rundt fire timer før vi overnatte)r og får dermed litt kortere reise i morgen. Hjemme i Trondheim blir det rett i karantene, sa YIFs trondhjemske lagkaptein. Ifølge lokalavisa Ystads Allehanda ble grunnlaget for seieren lagt med solid forsvarsspill og god keeper i Erik Hvenfelt.

– Det stemmer godt det. Grunnlaget ble lagt i forsvar. Å slippe inn bare 23 mål, det er bra for oss denne sesongen, konstaterer Lasse. Han sto på banen nesten alle 60 minuttene og endte opp som kampens toppscorer med syv (spille)mål.

Denne sesongen har startet meget godt for YIF til tross for innslag av både sykdom og skader i troppen. Lasse og lagkameratene tar nyttårsfeiring som nummer to på Handbollsligaen (bak Malmö) og har – altså viktig nok – vunnet begge Ystad-lokaloppgjørene – det første 32-25 i midten av november.

Tekst: TORE SÆTHER

PS!
Også en annen ex-Kolstad-gutt var i aksjon i kveld: Tom Kåre Nikolaisen og hans Bergischer HC vant 30-26 borte over TVB Stuttgart. Tom Kåre gikk målløs av banen.