REMA 1000 Akademiets Elitehåndballskole – Kolstad
Gomo profilbilde 21

REMA 1000 Akademiets Elitehåndballskole

Stian Gomo Nilsen, Atle Oliver Johansen og Valery Putans er noen av trenerne som skal lede øktene på REMA 1000 Akademiets Elitehåndballskole i vinterferien.

22-24.februar arrangerer vi i REMA 1000 Akademiet Elitehåndballskole for ungdommer født i 2007-2005. Har du lyst til å leve som en toppidrettsutøver i tre dager? I Kolstad Arena vil deltageren trene som en elitespiller, bli trent av en topptrener og høre foredrag om hva som skal til for å bli best.

I løpet av disse tre dagene vil deltagerne få håndballtrening av topp internasjonal klasse, fysisk trening, foredrag med Trondheim sine elitetrenere på herre og damesiden og muligheten til å utvikle seg som håndballspiller.

Trenerne som stiller på Elitehåndballskolen er:

Stian Gomo – Hovedtrener Kolstad Håndball siste syv årene – tidligere guttetrener for den talentfulle 95-årgangen i CSK – tidligere bylagstrener

Atle Oliver Johansen – Hovedtrener Byåsen Håndball Elite – tidligere trenere CSK damer 1.div – Bylagstrener

Valery Putans – Trener Byåsen Håndball Elite – Trener for rekruttlandslaget menn – tidligere assistent trener Kolstad Håndball

Jan Erik Wiedemann – Trener Kolstad Rekrutt – Tidligere trener CSK 1.div damer – Tidligere trener Strindheim herrer 1.div – mangeårig spillerutvikler i Region Nord.

Asgeir Hatlen – Håndballinspirator Byåsen Håndball Elite – Trener Byåsen Junior Elite

Melchior Husebø – Trener Kolstad Rekrutt og Kolstad G05 – tidligere trener SIF G01 – tidligere trener Team Tvis Holstebro – tidligere talentansvarlig FyllingenBergen

Vi vil de neste ukene komme med flere spennende navn som skal være med å bidra til at dette blir en innholdsrik og lærerik uke for deltagerne.

Vi har kun 60 plasser tilgjengelig i år og derfor vil det være de første 60 som melder seg på som vil få plass. Påmeldingen åpner kl.12.00 1.februar på www.kolstad-handball.no og www.byasen.no.

Prisen for de tre dagene er 1995kr og du vil da få ryggsekk/bag, drikkeflaske og ball. I tillegg får du en unik mulighet til å bli trent av byens elitetrenere.

For spørsmål kontakt Melchior på melchior@kolstad-handball.no