Påmeldingen til Rema 1000 Akademiets Elitehåndballskole er stengt – Kolstad

Påmeldingen til Rema 1000 Akademiets Elitehåndballskole er stengt

Tre minutter etter at vi åpnet påmeldingen hadde vi 45 påmeldte. Etter femti minutter var det 60 påmeldte og vi måtte stenge påmeldingen. Med så stor interesse er det med stor sannsynlighet at vi vil arrangere noe lignende på et senere tidspunkt. Vi gratulerer de som fikk plass og gleder oss til tre lærerike og aktive dager sammen med dere!

Herrelandslagets og Kolstad Håndball sin fysiske trener, Ole Martin Viken, vil lede de fysiske treningene under Elitehåndballskolen. En fantastisk mulighet for unge lovende håndballspillere som ønsker å lære mer om viktigheten av fysisk trening for å bli en bedre spiller og for å unngå skader. Ole Martin Viken var tidligere fysisk trener for det tyske storlaget Kiel, som seneste i romjulen vant Champions League for herrer.