Utsatte og avlyste kamper, men ved godt mot… – Kolstad

Utsatte og avlyste kamper, men ved godt mot…

I morgen skulle Kolstad og Elverum ha spilt treningskamp. Det blir det ikke noe av. Gjett hvorfor…

– Er jo som et lite slag i trynet hver gang det blir kamper som må avlyses og eventuelt utsettes. Vi trener jo for å konkurrere, og når koronaen setter stopper for kampene, er ikke det noe hyggelig, sier Stian Gomo (bildet), men legger til:

– På pluss-siden kommer at vi får trent ekstra godt ikke minst fysisk. I morgen kjører vi for eksempel ei sprintøkt til erstatning for kampen mot Elverum som vi hadde sett frem til.

I og med at kamptreningen mot tabell-lederen måtte avlyses, er det nå gått nesten to måneder siden Kolstad var i kampaksjon, borte mot Halden. Tre kamper – foreløpig – som skulle vært spilt i løpet av første halvdel av denne måneden, er allerede utsatt. Bortekamp mot Haslum er terminfestet til onsdag i neste uke. Kanskje blir også den utsatt. Kolstad har per i dag åtte uspilte seriekamper. Frykter Gomo at seriespillet står i fare for å bli avsluttet uten at det er ferdigspilt?

– Jeg er optimist på vegne av seriespillet, men når det gjelder sluttspillet, er jeg mer skeptisk. Vi får bare trene videre og håpe det beste. Mer avklaring kommer vel over helgen.

Gabriel opereres

En kort rapport om status i spillergruppa:

Gabriel Setterblom skal bihule-opereres. Det er en operasjon som kunne blitt utsatt, men gitt den spesielle «kamppausen» nå, så fremskyndes operasjonen. Normalt er Gabriel tilbake i trening en ukes tid etter operasjonen.

Henning Limstrand står det litt verre til med. Han har slitt etter en slagskade mot det ene kneet som gjør at det er litt ustabilt. Her går man forsiktig frem slik at det ikke oppstår en verre situasjon. Trener Gomo regner med at det går et par-tre uker før strekspilleren er tilbake i vanlig håndballtrening.

Lars Eggen Rismark har hatt litt trøbbel med legg, men er nå tilbake for fullt.

* Og så er det endelig avklart at back-talentet Aksel Hald blir værende i Tromsø og avslutter videregående skole der (våren 2022). Han blir selvsagt jevnlig å se på Kolstad-treninger.

TEKST: Tore Sæther