Stadig nye utsettelser – Kolstad

Stadig nye utsettelser

Som sikkert de fleste har fått med seg, ble det sist uke ingen nyåpning av seriespillet. Heller ikke godt nytt på regjeringens pressekonferanse i dag. Korona sørger fortsatt for at elitehåndballen er satt på benken.

(ARKIVFOTO)

En kampfull februar er blitt tømt. I stedet er mars og april blitt seriespill-måneder – slik situasjonen er per i dag. Det vil si, største delen av mars går nok også «fyken». 

Siste Kolstad-kamp, borte mot Runar, er nå terminfestet til 25. april. 

Men det er slett ikke sikkert det stopper med dette. Tips om ytterligere utsettelser gir lav odds. Det samme tror jeg vi kan si om sluttspillet – avlyst eller gjennomført i mai…

Av Kolstads hittil ni uspilte kamper, er Elverum borte og Sandefjord hjemme to ganger blitt flyttet på kalenderen.  Tre kamper var flyttet til starten på mars. Da blir de ikke spilt. Jeg har satt opp disse kampene med spørsmålstegn og i samme rekkefølge som de står på den opprinnelige terminlisten.

I øyeblikket ser oppsettet for resten av Kolstads eliteseriesesong slik ut – og altså med tre kamper med spørsmålstegn:

???          KOLSTAD – Sandefjord
???          Nærbø – KOLSTAD
???          KOLSTAD – Bækkelaget
21. mars: Haslum – KOLSTAD
28. mars: KOLSTAD – Fyllingen/Bergen
8. april: KOLSTAD – Elverum
11. april: Drammen – KOLSTAD
18. april: KOLSTAD – ØIF Arendal
25. april: Runar – KOLSTAD

All den stund det er to måneder siden Kolstad spilte sin siste seriekamp, er det sikkert noen av oss som ikke har helt klart for oss hvordan tabellen ser ut, per i dag – 24. februar. 
Det er nok en stor fare for at tabellen er uforandret langt ut i mars…

Okke som, slik ser tabellen ut: 

TEKST: Tore Sæther