Endelig kamp igjen! – Kolstad

Endelig kamp igjen!

Spillere og trenere hadde håpet på tre treningskamper på slutten av denne uken. Slik går det ikke. Det blir med én, mot Elverum i Terningen Arena i kveld.

Likevel er trener Stian Gomo litt tilfreds:

 – Det skal bli veldig deilig å få spilt kamp igjen. Og så blir det selvsagt spennende å se hvor vi står. Vi har tross alt bare spilt mot hverandre på trening det siste halve året.

Kolstad spilte også i fjor treningskamp mot Elverum. 5. august møttes de to lagene på «nøytral» grunn, i Tynsethallen. Kolstad slo Norges suverent beste lag med ett (29-28), og Simen Lyse var kampens lysende angrepsstjerne med ti scoringer.

Simen Lyse fra fjorårets treningskamp mot Elverum.

Når kolstadguttene endelig får møtt eliteseriemotstand igjen, skjer det med en tropp som er redusert av skader. Gomo oppsummerer:

Gabriel Setterblom sliter med lyskeproblemer, så pass alvorlig at det spøker for seriestarten i begynnelsen av september.

Henning Limstrand har kneproblemer og er ikke klar til treningskamp.

* Problemer med kne har også Eskil Dahl Reitan. Han har nettopp vært gjennom en MR-undersøkelse. Svar er ennå ikke kommet.

Adrian Aalberg er godt i rute med rehab. etter korsbåndoperasjonen sist høst, men selvsagt et godt stykke unna å være kampaktuell.

Kolstad-troppen drar med buss til Elverum og returnerer til Trondheim umiddelbart etter kampen. På grunn av korona-situasjonen blir alle i kolstad-bussen hurtigtestet på korona ved ankomst Elverum.

Kveldens kamp med avkast klokken 18:00 streames – lenke finnes på denne nettadressen: https://ehh.no/2021/06/03/elverum-moter-kolstad-fredag-klokken-1800/

PS!
Ifølge foreløpig spilleplan for REMA 1000-ligaen, åpner Kolstad sesongen onsdag 1. september, borte mot Bækkelaget. Første hjemmekamp ei uke senere, mot Nærbø.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther