Ga 6000 kroner for Kolstad-drakt – Kolstad

Ga 6000 kroner for Kolstad-drakt

– Jeg hadde to motiv for å by på Kolstad-drakten, forteller Anders Bergheim etter at hans bud på 6000 kroner sikret ham drakten.

Auksjon av en Kolstad- og en Elverum-drakt med spillersignaturer har vært en del av innsamlingen til kreftforskning som Elin Magnussen og Gustav Rogstad står bak. Som vi tidligere har skrevet er det Elins kreftsykdom som har utløst auksjonene – og også flere andre tiltak for å samle inn penger til kreftforskning.

Anders Bergheim, kjent for Kolstad-tilhengerne som stemmen i Kolstad Arena, hadde to motiv for å by på signert Kolstad-drakt: 

– Vi må da kunne slå Elverum på ett område, og derfor må Kolstad-drakten kunne bli mer verdifull enn Elverum-drakt. Jeg fulgte med på hva Elverum-drakten lå an til å gå for. Da den auksjonen endte med 5000 kroner, bød jeg 6000 for Kolstad-drakten – og fikk tilslaget, forteller Anders og legger til:

– Men aller viktigst er selvsagt den gode saken, at pengene går til kreftforskning. Jeg følger Hokus Pokus kreft i fokus, en kjempegod sak, og Elin og Gustav er jo en del av Kolstad-familien. Deres situasjon med Elins kreftsykdom er tragisk og berører også meg. Jeg har selv hatt kreftsykdom i nær familie, noe som gjør Elin og Gustavs kamp enda mer nær. Jeg er virkelig imponert over de to og over hvor utrolig sterk Elin virker, sier auksjonsvinner Anders Bergheim.

Drakten på plass på veggen hjemme hos auksjonsvinner Anders. (FOTO: Anders Bergheim)

Og forøvrig; det gikk ikke mange minuttene etter at jeg gjorde dette intervjuet før den signerte drakten hang i glass og ramme på veggen hjemme hos Anders…

TEKST og FOTO: 
Tore Sæther

Vil du bidra til Elin og Gustavs innsamlingsaksjon til kreftforskning, her er noen nyttige adresser:

https://www.facebook.com/hokuspokuskreftifokus/
vipps bidrag til (Kreftforeningen): 580912
digital innsamling (spesielt egnet for bedrifter): 
https://innsamling.kreftforeningen.no/kfarbeid/5-16528