Beintøff avslutning – Kolstad

Beintøff avslutning

Fem ganger 30 sekunders full speed høres kanskje ikke så ille tungt ut. Men prøv selv, og gjerne etter 10 treningsøkter på fire dager…

Det koster! Men treningsleirens siste økt er gjennomført.

Dette var det som i dag satte punktum på Kolstad-guttenes treningsleir i Meråker. Syv økter med rent fysisk innhold; fire økte håndball. To av fysisk-øktene var 30-sekunder-utfordringen. Som Julian Viken – sønn av Ole Martin og vikar for sin far som er opptatt med Håndballgutta i Japan – sa det slik: – I den første av to slike økter denne uken endte fire spillere opp med å spy. I dag var det én som spydde. Om vi ikke har noe spying, så har vi ikke tatt i hardt nok.

Vi er på det fine idrettsanlegget i Meråker. Kolstad-spillerne er i ferd med å varme opp til treningssamlingens aller siste økt. De gleder seg ikke veldig; det er lett å se på ansiktsuttrykkene. Men at de har tenkt å gi jernet også i denne siste fysiske utfordringen denne uka, det blir vi også fort klar over.

Ikke alle spillerne var klare til å kjøre dagens økt på stadion. For dem ble treningssamlingens punktum satt med ei styrkeøkt i hallen.

Her er en knippe bilder som gir et inntrykk av hva ei slik økt koster også for svært godt trente toppidrettsutøvere. 

Klar, ferdig, sprint!
Kaptein Håkon har godt heng på Eskil og Lyse. Like bak følger Sander og nykommer Magnus (Langeland)
Emil har sprintet i fra resten. Imponerende!
I tetbildet stort sett hele tiden; Eskil, Lyse og Elias.
Målgang siste drag. Lettelsens rop (Eskil og Sander) høres ikke, men sees tydelig. I midten Lyse, Magnus og Emil.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther