«En trist affære» – Kolstad

«En trist affære»

– Dette bar preg av at det er veldig lenge siden vi har spilt kamp. Ingen optimal opplevelse. Rett og slett en trist affære.

Kolstad i angrep i Alvdal i kveld. (FOTO: LASSE JOHANSEN)

Slik oppsummerte Stian Gomo kveldens treningskamp mot Elverum i Alvdalshallen, en kamp som endte med 32-24-seier til Elverum. Stian fortsatte:

– Vi ble stående alt for mye med hendene i lomma og måtte agere på Elverums aksjoner uten selv å ta initiativ. Elverum fikk mye uttelling fra linje, og vår dårlige uttelling på skudd ga Elverum mange kontringsmuligheter.

Kolstad forsøkte seg både med offensivt og 6-0-forsvar, uten særlig hell. 

12 minutter før slutt tok Gomo en time out – med tøft innhold! Det førte til at kolstadguttene meldte seg på i større grad og knappet inn på en meget stor Elverum-ledelse.

Tre som får pluss-merknader av treneren sin; Elias Thome (over t.v.), Sander Rønning og Simen Lyse (under).

Lyspunkter, fantes de, Stian?

 – Både Sander og Elias på kantene gjorde sine saker bra med god uttelling på skuddene og i tillegg noen godkjente defensive aksjoner. Lyse leverte også glimtvis det vi vet han kan.

Kolstads målscorere:
Elias Thome 4, Sander Rønning 2, Magnus Langeland 5, Martin Kærgaard 2, Håkon Følstad 4 og Simen Lyse 7.

Ute med skade; Adrian Aalberg og Gabriel Setterblom.

Inn på laget mot Drammen (fredag) og/eller mot Haslum (søndag) kommer Sondre Orheim, Eskil Dahl Reitan og Henning Limstrand.

PS!
Strekspiller Rasmus Mølgaard pådro seg en ribbenskade, foreløpig uklart skadeomfang og om hvorvidt han kan spille de to kommende treningskampene.

PS2!
Kampen på Alvdal ble utsatt i nesten en time etter at Kolstad-bussen ble stående fast på Kvikne i rundt tre kvarter på grunn av en trafikkulykke

TEKST og FOTO:
Tore Sæther