Steg i riktig retning – Kolstad

Steg i riktig retning

Selv om det også mot Drammen ble tap (26-30), var dagens treningskamp steg i riktig retning for Kolstad.

– Det var mer energi i spillet vårt, ikke minst i forsvar når vi sto seks mot seks. Det bidro også til at vi fikk flere redninger enn mot Elverum – både fra Simen og Lars, kommenterer Stian Gomo.

Martin Kærgaard toppscorer i dag. (ARKIVFOTO: Robert Magnussen)

– Hva med angrepsspillet?

– Når det flyter, så flyter det godt, men det er for ujevnt. Vi gjør for mange tekniske feil; blant annet kastet vi vel bort fire baller i overtall, forteller trener Stian.

– Enkeltspillere på pluss-siden?

– Henning og Eskil kommer inn i dag og bidrag godt – Henning både offensivt og i forsvar, Eskil i angrepsspillet. Dessuten sto kantspillerne også bra i dag; Emil hele kampen på høyrekanten og Sander tre fjerdedeler av kampen på venstresiden, sier Gomo og legger til:

Henning i spill igjen og gjorde en god kamp i begge ender av banen. (ARKIVFOTO: Robert Magnussen)

– Carlsen var også trygg og god. Han har litt trøbbel med en skulder og tar mindre skudd enn til vanlig, men så blir det desto mer oppspill til de rundt seg. Alt i alt var dette fremgang fra i går selv om vi har mye å gå på for å være fornøyd. Elverum og Drammen kommer til å bli de to beste i ligaen, tror jeg, og derfor er det også greit å teste seg mot de beste og se hvor vi står for øyeblikket.

I morgen har kolstadtroppen kampfri «sosial» dag i Oslo før det søndag er klart for kamp mot Haslum.

Scoringer:
Henning Limstrand 4, Sander Rønning 1, Rasmus Thaarup Carlsen 1, Magnus Langeland 3, Emil Raknes 3, Eskil Dahl Reitan 3, Martin Kærgaard 5, Håkon Følstad 1 og Simen Lyse 4.

PS!
I tillegg til Adrian og Gabriel som er ute med skade, var heller ikke Rasmus Mølgaard med i dag. Ribbenskaden fra i går setter ham foreløpig på sidelinjen.

TEKST:
Tore Sæther