Kraft til talentet – Kolstad

Kraft til talentet

Vår alliansepartner TrøndelagKraft har laget en video hvor Gabriel, Adrian og Eskil representerte oss, mens Ida Alstad bidro til at Byåsen-fargene var med på filmshoot’n.

TrøndelagKraft inngikk en avtale med oss og Byåsen Håndball Elite med varighet ut 2022/23-sesongen.

En viktig dimensjon i avtalen er samarbeidet og tiltakene vi sammen skal gjøre for å stimulere håndballinteressen blant trønderske barn og ungdom. Vi ønsker også å bidra på ulike måter til at både barn og voksne motiveres til å være fysisk aktiv. 


– TrøndelagKraft er opptatt av nærmiljøet og ønsker å bidra til at folk i Trøndelag kan holde på med det de liker. Som Midt-Norges ledende strømselskap ønsker vi å vise barn og unge at det nytter å stå på og at det å ha det gøy sammen gjennom idrett gir mening og verdi. Dette budskapet vil bli ytterligere forsterket nå som vi skal spille på lag med Byåsen Håndball Elite og Kolstad håndball, sa Kari Aarnes, markedsansvarlig i TrøndelagKraft, blant annet da avtalen ble undertegnet.