Bruk Billettappen til Kolstad Håndball – Kolstad

Bruk Billettappen til Kolstad Håndball

Det er fortsatt noen restriksjoner ifbm. hjemmekampene våre, men nå får vi i alle fall ha inn 1000 tilskuere fordelt på 2 kohorter med 500 i hver kohort. Vi tar smittevernreglene på alvor og gjør mange tiltak for at du skal være trygg når du kommer på kamp i Kolstad Arena. Vi bruker bla. å desinfisere hallen før hver hjemmekamp.

Vi lanserte en ny billettapp allerede forrige sesong, men det er nå vi for alvor skal sparke i gang vår egen Billettapp som heter Kolstad Håndball. Den kan lastes ned i AppStore og Google Play hvis du søker på Kolstad. Der kan du kjøpe billetter, bli bedre kjent med klubben og lese nyheter.

Det er nå mulig å kjøpe billetter til Kolstad-Nærbø søndag 5. september, samt sesongkort som gjør at du er sikret plass hele sesongen. Merk at det er differensierte priser ut fra hvor du sitter i hallen, hvor det er dyreste midt på langsiden (felt B1 og C1), litt billigere ytterst på langsiden (felt B2 og C2) og billigst på kortsidene (felt A og D)

Ihht. smittevernregler så vil det for øvrig være nummererte plasseringer på tribunen som må overholdes, i praksis vil det bety at det kun er mulig å sitte på annen hvert sete for å overholde 1 meters regelen. Men hvis man er i samme kohort så får man sitte sammen.

Vi gleder oss til å gradvis fylle Kolstad Arena igjen, og håper på en fantastisk sesong med masse trøkk og stemning i hallen.