Kolstad-gutter på landslagssamling – Kolstad

Kolstad-gutter på landslagssamling

20-24 september samles guttelandslaget født i 2004 og 2005 i Skien. Kolstad-guttene Krister Skarsvaag Midtflå(05) og Henrik Nilsen(04) er tatt ut. Begge var toneangivende for sine lag i helgens kvalifiseringer til Bring og Lerøy-serien og dette ble åpenbart lagt merke til av landslagsledelsen.

Henrik er til venstre i bildet om noen skulle være i tvil.

Som en del av guttesatsingen Kolstad Håndball nå er i gang med er dette en fjær i hatten til alle involverte. Godt treningsmiljø, dyktige ressurser rundt lagene og innsatsen guttene selv legger er med på å skape slike muligheter som dette.

Henrik er opprinnelig Sverresborg-gutt og en av mange dyktige spillere derfra som nå får sjansen på yngre landslag. Krister kommer fra Byåsen Håndball Bredde og er kommet til Kolstad via vårt samarbeid på guttehåndballen

Vi i Kolstad Håndball gratulerer og ønsker dere lykke til på samling!