Knepent tap borte mot Halden – Kolstad
25.Aug 2021 NM kamp mellom NTNUI og Kolstad. FOTO: Robert Magnussen

Knepent tap borte mot Halden

Til tross for at vi leder med 17-11 til pause, så mister vi initiativet i kampen, og taper til slutt 30-28 i Halden.

Det er hjemmelaget Halden som kommer best i gang i Remmenhallen. Kolstad nøler litt innledningsvis, og Halden leder på med 3-1 og 4-2 før Kolstad melder seg på. Vi kommer oss foran i målprotokollen med 6-5 etter ni minutter og derifra og ut omgangen så er det Kolstad som leder an. Etter en god sluttspurt inn mot pause, så kan vi gå i garderoben med hele 17-11 etter en meget solid omgang.

I starten av andre omgang blir vi mer nølende og Halden får knappet innpå med noen mål. Men selv om vi roter litt i starten, så finner vi flyten igjen og leder 22-16 ni minutter ut i 2. omgang. Den ledelsen holder vi godt på fram til vi er midtveis i omgangen, men så begynner vi å få høye skuldre igjen, slik som vi har fått i foregående kamper. Vi gjør enkle tekniske feil, og bommer på helt opplagte målsjanser. Det gjør at vi slipper Halden inn i kampen igjen, og når de utligner til 27-27 5 minutter før slutt, så er det ville vesten ute på banen der. Halden kaster bort en del baller de også, men dessverre så gjør vi flere feil, og Halden vinner til slutt 30-28.

Neste mulighet for revansje er hjemme mot Runar onsdag 22. september kl. 19.15 i Kolstad Arena.