Vil ditt lag oppleve Kolstad-Elverum? – Kolstad

Vil ditt lag oppleve Kolstad-Elverum?

Søndag 17. oktober kommer stjernegalleriet til Elverum i Kolstad Arena. Kolstad og dagens kampsponsor REMA 1000 inviterer alle lag i hele Trøndelag til å komme på kamp til sterkt rabatterte priser, og vi kan anbefale Junior VIP før kampen.

Endelig ser vi at publikum strømmer til Kolstad Arena igjen. Det ble en fantastisk stemning når Kolstad valset over Fjellhammer i går, etter å ha ligget under til pause. Nå ønsker vi å gjenskape dette når vi møter Elverum, som har vært Norges beste lag de siste 10 årene, og har imponert stort i Champions League denne høsten. Kampstart blir kl. 16.00 i Kolstad Arena.

Vi inviterer både til det vi kaller Junior VIP før kampen, men dere kan også melde på laget deres kun til å se kamp hvis dere foretrekker det.

Program for Junior VIP:

14.30 – Dørene åpner til Junior VIP i Kolstad Arena

14.40 – Vi serverer pasta til alle på Junior VIP

14.50 – Intervju med Gabriel Setterblom

15.00 – Intervju med Stian Gomo Nilsen

15.30 – Vi går ned i hallen for å gjøre oss klar til kamp

16.00 – Kampstart Kolstad-Elverum

Merk at alle lag som ønsker å løpe ut på banen før kampen til trampeklapp fra publikum skal få lov til å gjøre det hvis dere haker av for dette i påmeldingsskjemaet under. Da ønsker vi gjerne at dere har på ditt lags kampdrakt 🙂

Meld dere på i skjemaet under innen torsdag 14. oktober. Vi har sterkt reduserte priser på dette tilbudet, og på Junior VIP er middag inkludert i prisen.

VIP-arrangement Kolstad-Elverum søndag 17. oktober