Halloween-VIP på Dobbelkamp – Kolstad

Halloween-VIP på Dobbelkamp

Søndag 31. oktober spiller Byåsen og Kolstad dobbelkamp i Kolstad Arena mot henholdsvis Larvik og Haslum. I samarbeid med TOBB og TrøndelagKraft, inviterer vi til en skikkelig Halloween fest for barn og voksne både før, under og mellom kampene.

Kolstad Arena fylles sakte men sikkert av håndballsupportere, og sist når Kolstad møtte Elverum hadde vi over 1500 tilskuere i hallen. Nå som vi har dobbelkamp neste søndag så ønsker vi oss stinn brakke, og derfor har vi også laget et topp opplegg for alle barn som vil feire Halloween. Vi har en egen Halloween-VIP med pølsefest, godteri til barn, intervjuer med spillere fra Kolstad og Byåsen, samt ansiktsmaling, hoppeslott og andre aktiviteter for barna.

Program for Halloween-VIP:

1500 – Dørene åpner til Halloween-VIP i Kolstad Arena

1510 – Speaker fyrer opp stemningen før kampene

1530 – Vi går ned for å gjøre oss klare til kamp og innløpning for de som vil

1545 – Kampstart Byåsen-Larvik

1700 – Pølsefest på Halloween-VIP mellom kampene

1730 – Vi går ned i hallen for å gjøre oss klar til kamp og innløpning for de som vil

1800 – Kampstart Kolstad – Haslum

Vi ønsker gjerne at alle barn som har kledd seg ut blir med og løper ut på banen i det vi har kalt Halloween-løpet. Det betyr at alle barn får springe rundt banen før elitespillerne kommer på, til trampeklapp fra publikum.

Meld dere på i skjemaet under innen onsdag 27. oktober. Merk at det er førstemann til mølla og vi kan ikke garantere at det er ledige billetter inntil svarfristen så meld dere på så snart dere kan.

Dagens kampsponsorer TOBB og TrøndelagKraft ønsker dere hjertelig velkommen på kamp i Kolstad Arena.

TOBB Halloween VIP 31.10.21
Ønsker å delta på innløping: *