Legg Halloween-festen til Kolstad Arena – Kolstad

Legg Halloween-festen til Kolstad Arena

Søndag 31. oktober spiller Byåsen og Kolstad dobbelkamp i Kolstad Arena mot henholdsvis Larvik og Haslum. Vi inviterer til en skikkelig Halloween fest for barn både før, under og mellom kampene.

Kolstad Arena fylles sakte men sikkert av håndballsupportere, og sist når Kolstad møtte Elverum hadde vi over 1500 tilskuere i hallen. Nå som vi har dobbelkamp neste søndag så ønsker vi oss stinn brakke, og derfor har vi også laget et topp opplegg for alle barn som vi feire Halloween. Vi har en egen Halloween VIP med pølsefest, godteri til barn, intervjuer med spillere fra Kolstad og Byåsen, samt ansiktsmaling, hoppeslott og andre aktiviteter for barna.

Program for Halloween VIP:

15.00 – Dørene åpner til Halloween VIP i Kolstad Arena

15.10 – Speaker pisker opp stemninga før kampene

15.30 – Vi går ned i hallen for å gjøre oss klar til kamp

15.45 – Kampstart Byåsen – Larvik

17.15 – Pølsefest på Halloween VIP mellom kampene

17.30 – Vi går ned i hallen for å gjøre oss klar til kamp

18.00 – Kampstart Kolstad-Haslum

Vi ønsker gjerne at alle barn som har tatt på Halloween antrekket blir med og løper ut på banen i det vi har kalt Halloween-løpet. Det betyr at alle barna får springe rundt på banen før elitespillerne kommer på, til trampeklapp fra publikum.

Meld dere på i skjemaet under innen fredag 29. oktober. Merk at vi har sterkt reduserte priser på dette tilbudet, og på Halloween VIP er middag og godteri inkludert i prisen.

VIP-arrangement Byåsen/Larvik og Kolstad/Haslum søndag 31. oktober