Pressekonferanse og Dobbelkamp – Kolstad

Pressekonferanse og Dobbelkamp

Det ligger an til å bli en historisk søndag i Kolstad Arena når Kolstad Håndball inviterer til Pressekonferanse med nyheter som kan skape både trøndersk og norsk idrettshistorie. Etterpå får vi servert dobbelkamp med Byåsen mot Larvik kl. 15.45 og Kolstad mot Haslum kl. 18.00.

Etter en treg start på sesong har både Kolstad og Byåsen kommet i gang med poengsankingen. Vi ser også at publikum sakte men sikkert fyller Kolstad Arena igjen. På søndag håper vi på stinn brakke og 4 poeng når vi inviterer hele Trøndelag til Håndballfæst.

I forkant av dobbelkampen har Kolstad Håndball invitert til pressekonferanse, og i følge norske medier så spekuleres det i at vi har store nyheter i vente. Dette kan bli en historisk dag for trøndersk håndball og norsk håndball, og det er definitivt verdt å ta turen til Kolstad Arena.

Billetter får dere kjøpt via billettappen til Kolstad Håndball, eller i denne linken.