Ta med laget på Kolstad-Bergen – Kolstad

Ta med laget på Kolstad-Bergen

Kolstad er i vinden som aldri før, og vi ønsker full hall igjen når vi møter Bergen onsdag 24. november. Meld på ditt lag til denne kampen, og bli gjerne med på vår populære Junior VIP.

Det har blitt skrevet mye om Kolstads signeringer den siste tida, men dagens Kolstad-spillere har også vært solide denne høsten, og spiller feiende flott håndball på sitt beste. Vi har flere spillere som er aktuelle for landslag både på junior- og seniornivå. Senest med Eskil Dahl Reitan som imponerte voldsomt under Gjensidige cup med A-landslaget. Nå inviterer vi alle lag i Trondheim og omegn til å delta på elitekampen mellom Kolstad og Bergen kl. 18.00 i Kolstad Arena. Vi inviterer både til det vi kaller Junior VIP før kampen, men dere kan også melde dere på ordinært lagstilbud.

Program for Junior VIP:

16.30 – Dørene åpner til Junior VIP i Kolstad Arena

16.40 – Vi serverer pasta til alle på Junior VIP

16.50 – Intervju med Adrian Aalberg, venstrekant på Kolstad

17.00 – Intervju med Fredrik Ruud, Eliteserietrener Bergen

17.30 – Vi går ned i hallen for å gjøre oss klar til kamp

18.00 – Kampstart Kolstad-Bergen

Merk at alle lag som ønsker å løpe ut på banen før kampen til trampeklapp fra publikum skal få lov til å gjøre det hvis dere melder dere til det. Da ønsker vi gjerne at dere har på ditt lags kampdrakt 🙂

Meld dere på i skjemaet under innen fredag 19. november. Merk at vi har sterkt reduserte priser på dette tilbudet, og på Junior VIP er middag inkludert i prisen.

VIP-arrangement Kolstad-Bergen onsdag 24. november kl 1630