Bestemannspris med bismak – Kolstad

Bestemannspris med bismak

Gabriel Setterblom ble kåret til Kolstad beste, men som vår toppscorer blant annet sa til direktsport.no: «Det er en pris med bismak» – som er lett å forstå etter femmålstap (30-35) for Tønsberg Nøtterøy.

Mer fra Gabriel:

– Vi visste at dette kom til å bli en tøff kamp. Oddsfavoritter finnes ikke i ligaen i år; alle slår alle. I dag kriget Nøtterøy bedre enn oss. Det er i alle fall ingen vits i å synes synd på seg selv.

Gabriel med prisen som vår beste blir intervjuet av direktesport.no. (SKJERMDUMP: direktesport.no)

Vår bestemann i kveld har rett i alt dette. Nøtterøy fightet heftigst, i begge ender av banen. Vi hang ikke sammen i forsvar og lot hjemmelagets spillere lett komme til gjennombrudd og avslutninger. Og forresten, at håndball er en erfaringsidrett fikk vi et godt bevis på i dag: 36(!)åringen Kennie Boysen herjet med oss og endte opp med 10 scoringer.  

For øvrig, målvaktkampen var nesten jevnspilt. Når vi tapte, var i ledelsen kun en stakket stund på stillingen 4-3, så skyldtes det også at Nøtterøy hadde klart bedre uttellingsprosent og vi flere skudd utenfor og i målrammen. Vi svidde også tre av åtte 7metere mot Nøtterøys ene bom på fem.

I angrep slet vi med å få til gode kombinasjoner. Vi kom likefullt til nok avslutningsmuligheter, men lot keeper Dragan Kondic sitte nede ventende på lave skudd. Det var alt for mange av dem, dessverre. Takk og pris for treffsikre Gabriel og Adrian Aalberg som gjorde at vi var på «skuddhold» til pause (15-17).

Etter et par dårlige prestasjoner nå og tilsvarende manglende poengsanking, har vi halvannen uke på oss til å komme til hektene. Fra 15. desember og til juleferien og EM-pausen er her, skal vi gjennom tre kamper på seks dager: Mot Halden (hjemme), Runar (borte) og ØIF Arendal (hjemme). Forhåpentligvis skaffer vi oss gode opplevelser – og dermed ei riktig god jul…

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball

FAKTA

TØNSBERG NØTTERØY – KOLSTAD 35-30 (17-15)
Nøtterøyhallen
KOLSTAD: Lars Eggen Rismark, Simen Westby Johansen – Elias Thome 3, Henning Limstrand 1, Sander Rønning 1, Adrian Aalberg 7(1), Rasmus Thaarup Carlsen 1, Magnus Langeland 1, Gabriel Setterblom 8(2), Emil Raknes, Eskil Dahl Reitan 1, Simen Lyse 5(2), Rasmus Mølgaard 2, Håkon Følstad.
Toppscorer Tønsberg Nøtterøy:
Kennie Boysen 10
Utvisninger; Kolstad: 2 x 4 min. – Tønsberg Nøtterøy: 4 x 2 min.