Kneoperasjon for Rasmus – Kolstad

Kneoperasjon for Rasmus

Tre kamper på seks dager venter kolstadspillerne – bare ikke Rasmus Mølgaard. For strekveteranen er det sykkeløkter og på onsdag – operasjon i høyre kne som gjelder.

– Jeg ble i mai 2019 operert i høyrekneet for en meniskskade og har siden egentlig ikke vært ett hundre prosent bra. I den første tiden etter operasjonen hovnet kneet opp etter trening og kamper. Denne sesongen har det ikke vært hovent, men til gjengjeld etter hvert smertefullt, forteller Rasmus.

Den siste måneden har smertene etter kamper og trening blitt såpass tydelige at det ble bestilt MR-bilder av kneet. Bildene viste at det igjen var skade på ytre menisk og i tillegg artrose (bruskskade). Hvor ille det er, og hva doc. Agnar Tegnander på Rosenborgklinikken må gjøre, det får vi ikke svar på før han er i gang.

Rasmus Mølgaard har scoret 14 seriemål denne høsten. Det kan bli lenge til nummer 15… (ARKIVFOTO: Robert Magnussen)

– Legen fortalte meg at det kan bli en opptreningsperiode på alt mellom fire uker og seks måneder. Jeg kan altså i beste fall være tilbake omtrent når kampene er i gang igjen etter EM-pausen, i       starten på februar, men det kan også skje at jeg ikke kommer på banen mer denne sesongen. Viser operasjonen det siste, må jeg også tenke nøye gjennom om jeg skal fortsette med håndball. Jeg vil selvsagt ikke ha knær som det er riskiko for vil sette store begrensninger i dagliglivet, sier tobarnspappa Rasmus.

PS!
Med både Rasmus og Martin Kærgaard (hæloperert) ute av spill, får Henning Limstrand strekselskap av rekruttlagets Ruben Meder.

TEKST og FOTO:
Tore Sæther /Kolstad Håndball