Frokostmøte Kolstad Sponsornettverk – Kolstad

Frokostmøte Kolstad Sponsornettverk

Frokostmøte i Kolstad sponsornettverk torsdag 3. februar kl 0800, Kolstad Arena.

Vi i Kolstad Håndball ønsker våre partnere hjertelig velkommen til årets første nettverksaktivitet, frokostmøte i Kolstad Arena. Det blir veldig trivelig å treffes igjen! Vi håper på stort oppmøte og god stemning som vanlig.

Vår hovedtrener Stian Gomo kommer for å holde et interessant innlegg for oss. Nyhetssaker, rykter og fremtidsfokuseringer har det vært mange av rundt klubben i det siste halvåret. Stian forteller hvordan denne perioden har vært for spillerne, trenerne og det sportslige apparatet. Innlegget har det treffende navnet «Kolstad er stjerna!» Forøvrig blir det servert god frokost, presentasjon av aktivitetskalenderen 2022 for nettverket, presentasjonsrunde av alle dere Kolstadsponsorer og gode samtaler rundt bordene.

Meld dere på i skjema under innen fredag 28. januar.

Vi gleder oss til å se dere igjen – hjertelig velkommen!