Klar seier over Fjellhammer – Kolstad

Klar seier over Fjellhammer

Treningskamp borte mot Fjellhammer i ettermiddag endte resultatmessig ganske så likt som seriekampen i høst. I dag var sifrene  35-24 (18-14) til oss, mens seriekampen endte 36-25.

Stian Gomo var godt fornøyd med mye av det som skjedde i dagens treningskamp:

– Det var en god gjennomkjøring, ikke minst defensivt som vi har jobbet mye med i det siste. I savnet av et par av de faste strekspillerne forsøkte vi oss med Magnus Langeland (bildet) i treer-par sammen med Henning Limstrand. Det fungerte bra.

I dagens kamp ble Fjellhammer «saget av» i starten på andreomgangen da våre gutter gikk fra firemåls- til åttemålsledelse i løpet av ganske få minutter.

PS!
Våre to skadede danske strekspillere, Rasmus (Mølgaard) og Martin (Kjærgaard), er fortsatt ute av spill. I dag var heller ikke keeper Simen (Westby Johansen) med. Han er fortsatt i Covid-karantene. Nytt fjes i Kolstad-drakten i dag; Melhus sin strekspiller Simon Kvam (2000-modell), som har trent en del med oss i det siste og som fikk noen minutter på banen i dag. «Han gjorde seg ikke bort», var trener-kommentaren.

TEKST og FOTO: Tore Sæther