Meld på ditt lag til Kolstad-Kristiansand – Kolstad

Meld på ditt lag til Kolstad-Kristiansand

Endelig skal vi i gang med sesongen igjen, og nå får vi ha full hall igjen! Vi inviterer derfor samtlige lag i Trondheim og omegn til å komme i Kolstad Arena og oppleve et ungt fremadstormende Kolstad, som skal jakte poeng mot hardtsatsende Kristiansand. Vi har Junior VIP før kampen, samt at man kan melde seg på lagstilbud.

Kolstad har vært gjennom en spennende høstsesong der resultatene har svingt i takt med ryktene som har vært rundt den store satsingen klubben har satt i gang. Nå har vi fått gått ut med det glade budskap om de internasjonale toppspillerne som kommer, samtidig som vi er tydelige på at vi skal satse på dagens Kolstad-spillere. Vi hadde en bunnsolid avslutning på høstsesongen med 3 strake seire, som gjør at vi har gode muligheter for sluttspillplass, og kan med helklaff kjempe om medaljer i REMA 1000-ligaen.

Dagens motstander er Kristiansand Topphåndball, som er nyoprykket. Klubben fra sørlandet satser hardt, og har signert solide spillere både fra inn- og utland. Vi hadde en fin seier borte mot dem i høst, men tar på ingen måte lett på onsdagens oppgave. Vi gleder oss til å spille foran publikum igjen, og håper det vil bidra til 2 nye poeng i klubbkassa.

Program Onsdag 9. Februar:

16.30 – Servering av Pasta til både store og små

17.00 – Intervju med Lars Eggen Rismark, Målvakt på Kolstad

17.10 – Intervju med Stian Gomo Nilsen, Trener for Kolstad

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow

18.00 – Kampstart Kolstad – Kristiansand

Dere kan bestille billetter til ditt lag i skjemaet under. Enten kan man melde på laget til Junior VIP med matservering og intervjuer med Kolstad-profilene, eller man kan bestille lagstilbud og komme rett til kampen. De som vil kan også melde seg på innløping, og får da springe inn på banen før kampen til trampeklapp for publikum. Ta gjerne på lagsdrakter hvis dere skal løpe inn før kampen.

PÅMELDINGSFRIST MANDAG 7. FEBRUAR!

VIP Kristiansand 09.02.2022