Gleder seg til ny sjanse mot Elverum – Kolstad

Gleder seg til ny sjanse mot Elverum

– Håndball er gøy, ikke minst når vi møter gode lag og i bra arenaer. Derfor gleder jeg meg til lørdagens kamp mot Elverum i Terningen Arena –

sier Gabriel Setterblom, også skikkelig revansjesugen etter ettmålstapet i Kolstad Arena i midten av oktober:

– Det var en kamp jeg mener vi burde ha vunnet. Vi hadde ledelsen, men rotet det litt til helt på slutten og tapte altså med ett mål.

Kampen i Kolstad Arena var en rar håndballkamp. Åpningen var skrøpelig dårlig for oss. Før det var spilt ti minutter ledet Elverum 7-0! Vi kom litt til hektene og var halvveis fire bak. I andreomgangen var det vi som spilte førstefiolin. Langt ute i omgangen sørget våre to mestscorende (Gabriel og Eskil, syv mål hver) for både 26-25 og 27-26-ledelse. Omlegging til 7 mot 6-spill var lenge vellykket, men så slo taktikken «revers»; tre Elverum-baller i tomt Kolstad-mål og til slutt sto det altså 29-28 til bortelaget. Kanskje sesongens sureste nederlag.

Nå er det halvannen måned siden siste seriekamp. Hvordan har «EM-måneden» vært for kolstadguttene?

– Litt halvveis, kan du si. Vi har hatt en del småskader – meg selv inklusivt med litt skuldertrøbbel (er bra nå!) og også noe korona-problematikk. Men det har vært fint med mye styrke og løpe-trening i tillegg til balltreningene. Treningskampen mot Fjellhammer sist helg var også en fin gjennomkjøring.

Slik håper vi å se Gabriel på lørdag ettermiddag – etter ferdigspilt kamp mot Elverum… (ARKIVFOTO: ROBERT MAGNUSSEN)

Elverum mot Kolstad har nå fått en ekstra dimensjon siden sist i og med lanseringen av vår storsatsning og ambisjon blant annet om å vippe Elverum av norgetronen. Det har vanket mange kommentarer, ikke minst med negativt innhold, nesten litt jantepreget (du skal ikke tro du er noe). Gabriel har fått høre en del slike:

– Og det kommer sikkert også en del kommentarer av denne typen fra publikum i Terningen Arena på lørdag. Men det gjør meg ingenting. Engasjement er fint. Jeg gleder meg veldig til en ny mulighet å ta poeng mot Elverum.

PS!
Avkast i Terningen Arena er klokken 16:00. Kampen sendes som vanlig på direktesport.no.

TEKST: Tore Sæther