Meld på ditt lag til Kolstad-kamp – Kolstad

Meld på ditt lag til Kolstad-kamp

Endelig får vi lov til å ha full hall igjen, og det feirer vi med å invitere samtlige lag i Trøndelag til elitekamp i Kolstad Arena. Vi har et konsept som vi kaller Junior VIP med servering av barnevennlig middag, og intervjuer med spillere og trenere før kampen. I tillegg kan du melde på ditt lag kun til kampen.

Vi har igjen 4 seriekamper på hjemmebane denne våren, og etter en spesiell sesong, så håper vi så mange som mulig tar med sitt lag til Kolstad Arena for å oppleve Norges råeste Håndballopplevelse. Under ser dere standard program for Junior VIP.

Program for Junior VIP:

90 min før kamp – Dørene åpner til Junior VIP i Kolstad Arena

80 min før kamp – Vi serverer pasta til alle på Junior VIP

70 min før kamp – Intervju med spiller på Kolstad

60 min før kamp – Intervju med noen i Trenerteamet til Kolstad

45 min før kamp – Speaker informerer om dagens kamp og pisker opp stemningen

30 min før kamp – Vi går ned i hallen for å gjøre oss klar til kamp

Kampstart

Merk at alle lag som ønsker å løpe ut på banen før kampen til trampeklapp fra publikum skal få lov til å gjøre det hvis dere melder dere til det. Da ønsker vi gjerne at dere har på ditt lags kampdrakt 🙂

Det er mye gratis parkering i nærheten av Kolstad Arena. Vi har hoppeslott og andre populære aktiviteter for barna, samt at dere kan få møte RAMP maskoten vår. Dette kombinert med masse musikk, speaker, lysshow på innløping og feiende flott håndball gjør dette til Norges Råeste Håndballopplevelse.

Meld dere på i skjemaet under senest 5 dager før kamp. Merk at vi har sterkt reduserte priser på dette tilbudet, og på Junior VIP er middag inkludert i prisen. Det er førstemann til mølla hvis en kamp blir utsolgt.

DNB billettpåmelding Kolstad-Sandefjord/Runar 20. februar kl 1600 Kolstad Arena