Kjøp billett til Kolstad-Drammen på onsdag – Kolstad

Kjøp billett til Kolstad-Drammen på onsdag

Kolstad har spilt fantastisk den siste tida, og har vunnet 6 av de 7 siste kampene. Det gjør at vi klatrer stadig på tabellen og det ligger an til en meget spennende vårsesong. Onsdag kl. 18.00 møter vi topplaget Drammen i Kolstad Arena.

Det er store forventinger knyttet til Christian Berges retur til trøndersk håndball. Christian har vært landslagstrener de siste 8 årene, og før det hadde han stor suksess som trener i Elverum. Nå skal han endelig returnere til trøndersk håndball, og være med å løfte Kolstad Håndball til nye høyder. Christian Berge blir en del av et meget sterkt trenerteam sammen med Stian Gomo, Erlend Sagosen og Ole Martin Viken. Denne gjengen skal forsøke å overliste Kristian Kjellings Drammen som har imponert stort denne sesongen, og har mer eller mindre har sikret 2. plassen i REMA 1000-ligaen allerede. Denne kampen kan du ikke gå glipp av! Billetter får du kjøpt i billettappen vår som heter Kolstad Håndball, eller via denne linken.

Merk for øvrig at vi har en meget viktig bortekamp mot Bergen på søndag kl. 18.30 som kan sees på direktesport.no