Påmelding til Kolstad-Nøtterøy Onsdag 9. mars – Kolstad

Påmelding til Kolstad-Nøtterøy Onsdag 9. mars

Kolstad Håndball setter pris på det gode samarbeidet vi har etablert med Heimdal VGS de siste årene. Derfor ønsker vi å invitere samtlige ansatte på Heimdal VGS m/følge til Kolstads kamp mot Nøtterøy onsdag 9. mars.

Det er satt i gang en storstilt satsing i Kolstad Håndball der vi de siste månedene har signert spillere som Sander Sagosen, Magnus Abelvik Rød og Torbjørn Bergerud m. fl. Nylig ble det også klart at landslagssjef Christian Berge trer inn i trenerteamet til Kolstad Håndball. Han debuterer foran fulle tribuner mot Drammen, og vi håper på full hall også mot Nøtterøy neste onsdag. Stian Gomo som en god del kanskje kjenner fra skolen vil ha den samme rollen i Kolstad fortsatt. Kolstad har vunnet 7 av de siste 8 kampene, og klatrer stadig på tabellen. Derfor blir hver kamp viktig framover.

Dere kan nå sikre dere gratis billett til kampen mot Nøtterøy ved å melde dere på i skjemaet under.

Frist for påmelding er mandag 7. mars.

VIP-arrangement Kolstad-Nøtterøy onsdag 9. mars 2022