Meld på laget ditt på siste seriekamp mot Bækkelaget – Kolstad

Meld på laget ditt på siste seriekamp mot Bækkelaget

Kolstad-toget har satt full fart den siste tida, og har vunnet 9 av de siste 10 kampene. Hvis vi fortsetter å prestere like godt i tida framover, så kan vi melde oss på både i kampen om medaljer og e-cup plass.

Vi har kun en hjemmekamp igjen i seriespillet, og den blir mot Bækkelaget som slo oss i første seriekamp. Mye står på spill når vi møter gutta fra Oslo, og vi håper på stinn brakke og topp stemning i siste kamp før påskeferien.

Vi inviterer til REMA 1000 Junior VIP, som er en artig og samlende aktivitet for hele laget. Se program under.

Program lørdag 9. april:

16.30 – Servering av Pasta til både store og små

17.00 – Intervju med , Rasmus Carlsen, Dansk playmaker på Kolstad

17.10 – Intervju med Stian Gomo, Landslagstrener og Kolstad-trener

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow KolstadRampen

18.00 – Kampstart Kolstad – Bækkelaget

Dere kan bestille billetter til ditt lag i skjemaet under. Enten kan man melde på laget til Junior VIP med matservering og intervjuer med Kolstad-profilene, eller man kan bestille lagstilbud og komme rett til kampen. De som vil kan også melde seg på innløping, og får da springe inn på banen før kampen til trampeklapp for publikum. Ta gjerne på lagsdrakter hvis dere skal løpe inn før kampen.

PÅMELDINGSFRIST TIRSDAG 5. APRIL KL. 12.00! FØRSTEMANN TIL MØLLA HVIS DET BLIR FULLT!

Utvidet VIP Serieavslutning Kolstad-Bækkelaget lørdag 9. april 2022

PS! For foreldre som ønsker å delta har vi nå også tilbud om Folke-VIP! Du finner mer informasjon om det her: https://kolstad-handball.no/2022/03/29/serieavslutning-med-vip-for-alle/?fbclid=IwAR0R5oMb7Ub_W7JsFcuZdLtsFdxzVvF9YFFnCXV6s9QZdqh6VhTvDS7xBvs