DNB blir Hovedsamarbeidspartner – Kolstad

DNB blir Hovedsamarbeidspartner

DNB forlenger samarbeidsavtale med Kolstad Håndball og Byåsen Håndball Elite for to nye år. 

Kolstad Håndball og Byåsen Håndball Elite er blitt enige med DNB om å forlenge partneravtale fra og med sesongen 2022/23, en avtale som gjør DNB til Hovedsamarbeidspartner (nest øverste partnernivå) for begge klubbene. Den nye avtalen gjelder ut 2023/24-sesongen. 

– DNB var én av de første store bedriftene som stod klar for å satse på Kolstad Håndball da klubben rykket opp i 1. divisjon i 2012/2013-sesongen. Nå som vi er inne i det tiende året med samarbeid, er vi veldig glade for at DNB vil være med å forsterke samarbeidet ytterligere, sier Jostein Sivertsen, daglig leder i Kolstad Håndball. 

Kolstad-leder Jostein Sivertesen er meget tilfreds med å ha DNB på laget også de kommende to sesongene.

Forrige sesong valgte DNB å løfte håndballengasjementet ytterligere, ved at banken gikk inn som sponsor i Byåsen Håndball Elite, Trøndelags flaggskip i damehåndball. Gjennom samarbeidet ønsker DNB å bidra til at både Kolstad og Byåsen skal ta nye steg mot målet om å bli Norges beste håndball-lag på henholdsvis herre- og damesiden. 

Fra og med juni 2022 vil DNB sin logo fortsatt ha en sentral plass på begge lag sine drakter. På Byåsen-draktene vil budskapet med DNB sitt konsept #huninvesterer være sentralt. 

– Avtalen med Byåsen Håndball Elite er en naturlig forlengelse av sponsorstrategien vår for å bidra til å jevne ut kjønnsforskjellene og til økt mangfold. Dette gjelder spesielt økonomiske kjønnsforskjeller som vi belyser i #huninvesterer-satsningen vår, sier Aina Lemoen Lunde, markedsdirektør i DNB (bildet under).

DNB sin merkevare vil være godt synlig i Kolstad Arena. Blant annet ved at den ene langsiden i hallen blir profilert som DNB Pluss-tribunen. Her vil DNB sine mange Pluss-kunder tilbys billettfordeler på kampdager. 

Avtalen innebærer også at DNB fortsatt vil være en aktiv deltaker i det stadig voksende bedriftsnettverket til Kolstad Håndball. Her møtes alle partnerbedriftene til månedlig relasjonsbyggende aktiviteter som gir gode bekjentskaper og grunnlag for handel og samarbeid mellom klubbens samarbeidspartnere.

Et annet viktig element i avtalen er samarbeidet og tiltakene vi sammen skal gjøre for å stimulere håndballinteressen blant trønderske barn og ungdom. Marcus Mauseth Trønsdal, regionbanksjef i DNB Trondheim, forklarer: 

– Vi har vært stolt sponsor av Kolstad Håndball i ti år og ser frem til et langt og godt samarbeid også med Byåsen Håndball Elite. Vi gleder oss til å bidra med å løfte håndballinteressen i regionen ytterligere med flere kundefordeler og -opplevelser. Sammen skal vi skape idrettsglede og engasjement ut til breddeklubbene og bidra i det viktige bedriftsnettverket til Kolstad Håndball.

TEKST: Kolstad Håndball
FOTO: DNB og Kolstad Håndball