Feirer siste seriekamp med fri bar! – Kolstad

Feirer siste seriekamp med fri bar!

Vi ønsker å fylle hallen til serieavslutningen, og har derfor bestemt oss for å servere gratis øl på neste hjemmekamp! Dette blir en skikkelig folkefest med spenning på banen, trøkk på tribunen og god stemning på vår VIP som for anledningen er åpnet for alle. Ikke gå glipp av tidenes serieavslutning i Kolstad Arena!

Kolstadgutta er virkelig i slaget om dagen, og har vunnet sine siste 7 kamper i REMA 1000-ligaen! Søndag 3. april møter vi Nærbø borte i det som blir et svært nervepirrende oppgjør i Nye Loen. Helgen etter, 9. april kommer Bækkelaget til årets siste seriekamp.

Tidligere denne uken annonserte vi vårt konsept Folke-VIP, og nå åpner vi altså for gratis ølservering. Du finner billetter i Kolstad Håndball-appen, og for å få tilgang til Folke-VIP med Bratwurst-buffet, alkoholservering og kamp må du kjøpe billetter på felt F1. Håper å se dere alle i Kolstad Arena lørdag 9. april!

Bilde fra forrige folkefest i Kolstad Arena