Serieavslutning med VIP for alle – Kolstad

Serieavslutning med VIP for alle

Når vi lørdag 9. april avslutter REMA 1000-ligaen for sesongen, ønsker Kolstad velkommen til Kolstad Arena med VIP for alle. Det blir blant annet bratwurst-buffét, live musikk og åpen bar. 

Markedssjef Vegard Selven ønsker velkommen til «VIP for alle» i forbindelse med hjemmekampen mot Bækkelaget.

 – Vi ønsker å markere slutten på en spennende og innholdsrik seriesesong når Bækkelaget kommer på besøk, sier markedssjef Vegard Selven.

I forbindelse med den siste seriekampen, som vi håper blir en kamp om å sikre oss bronsemedalje inviterer klubben til en stor VIP-tilstelning før og etter kampen:

 – Vi håper at riktig mange vil ta turen til Kolstad Arena for å oppleve topp håndballunderholdning og en festlig start på påskeferien. Vårt vanlige VIP-arrangement for samarbeidspartnere og spesielt inviterte har hatt opp til ca. 170 deltagere. Nå rigger vi VIP-arealet med ståbord og får på den måten plass til 500. Siden vi har fått skjenkebevilling til arrangementet, er det aldersgrense 18 år, forteller markedssjefen.

 – En VIP-billett koster 250 kroner og for det får du hva, Vegard Selven?

 – Man får altså tilgang til VIP-området, som åpner klokken 16, to timer før avkast. I VIP-arealet blir det plassert en bratwurst-buffét, og man får én drikkebong og selvsagt kampbillett. Det blir som vanlig for VIP-deltagerne intervjuer med spillere og trenere og ikke minst live musikk. VIP-billetten gir også adgang til etterkampen-arrangement med live musikk, salgs av snacks og åpen bar til midnatt.

– I tillegg til dette utvidede VIP-arrangementet inviterer vi som vanlig til junior-VIP. Dette er et eget opplegg for barn og unge som er veldig populært. De får mat og drikke, innløpning og plass på junior-VIP-tribunen. Vi håper store og små tar turen til Kolstad Arena denne lørdagen. Dette blir gøy!

 PS! 
Billetter til «voksen-VIP’en» kan kun kjøpes i Kolstad-appen, og det er førstemann til mølla.
VIP-billettene finner du på felt F1 i salkartet i appen.

Her er lenker til appen:

Appstore: https://apps.apple.com/us/app/id1529484455

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphaentrance.khal


TEKST og FOTO:
Tore Sæther /Kolstad Håndball