Billettbestilling Kolstadpartner – Kolstad

Billettbestilling Kolstadpartner

Hei alle sammen.

Da er det duket for sesongens siste seriekamp før sluttspill. Vi ønsker dere hjertelig velkommen til en folkefest når vi tar imot Bækkelaget i Kolstad Arena. Dette vil bli en kamp dere ikke vil gå glipp av.

Etter en svært spennende kamp mot Nærbø borte som endte uavgjort, gleder vi oss veldig til å møte tabellens 7.plass. Forrige kamp vi spilte mot Bækkelaget endte kampen 25-20 til hjemmelaget, og vi trenger nå din hjelp til å skape liv og røre i Kolstad Arena. Det står om Rema 1000-ligaens 3.plass og muligheten til å spille e-cup.

Vi gleder oss veldig til å se dere i hallen.

Kampen spilles i Kolstad Arena lørdag 9.april kl. 18:15.

Velkommen.

Påmelding i skjemaet under.

Billettene er inkludert i bedriftens partneravtale så det tilkommer ingen kostnad for disse.

Bestillingsfrist er fredag 8.april kl. 13:00.

Kolstadpartner billettpåmelding Kvartfinale Kolstad-Nærbø onsdag 20.april kl 1800 Kolstad Arena