Meld på ditt lag til sluttspillkampen Kolstad-Nærbø – Kolstad

Meld på ditt lag til sluttspillkampen Kolstad-Nærbø

Kolstad endte seriespillet med å ta en sterk 4. plass. Vi skulle gjerne tatt en medalje, men vi var ikke dyktige nok når det gjaldt som mest. Nå får vi en ny mulighet til å hevde oss i sluttspillet, og første utfordring er Nærbø onsdag 20. april kl. 18.00 i Kolstad Arena.

Det har vært en spesiell sesong for guttene våre. Kolstad har definitivt vært den største håndballsnakkisen i Norge, og kanskje hele Europa denne sesongen. Alle har fått med seg at det kommer hele 6 norske landslagspillere, i tillegg til 2 islandske landslagsspillere ila. de neste 2 sesongene. Men vi har også et fantastisk bra lag i dag, og mange spillere vi tror vil dominere på landslaget i framtida. Allerede denne sesongen kan vi sikre oss europacup, og det er vinneren av sluttspillet som får plass i Champions League. Tapende finalist i sluttspillet er også sikret plass i europacup, så det er alt å spille for fortsatt.

Kolstad innleder sluttspillet med kvartfinale mot Nærbø. Kvartfinalen spilles best av 3 kamper, og vi begynner med hjemmekamp onsdag 20. april kl. 18.00 i Kolstad Arena.

I den anledning inviterer vi til REMA 1000 Junior VIP, som er en artig og samlende aktivitet for hele laget. Se program under.

Program onsdag 20. april:

16.30 – Servering av Pasta til både store og små

17.00 – Intervju med Martin Kærgaard, Dansk kraftplugg inne på streken for Kolstad

17.10 – Intervju med Kolstad-trener Stian Gomo

17.30 – Vi går ned i hallen for å se innløpingshow KolstadRampen

18.00 – Kampstart Kolstad – Nærbø

Dere kan bestille billetter til ditt lag i skjemaet under. Enten kan man melde på laget til Junior VIP med matservering og intervjuer med Kolstad-profilene, eller man kan bestille lagstilbud og komme rett til kampen. De som vil kan også melde seg på innløping, og får da springe inn på banen før kampen til trampeklapp for publikum. Ta gjerne på lagsdrakter hvis dere skal løpe inn før kampen.

PÅMELDINGEN ER STENGT! SEND E-POST TIL JOSTEIN@KOLSTAD-HANDBALL.NO HVIS DITT LAG VIL PÅ KAMP.