REMA 1000-ligaen: Sesongpremiere mot Nærbø – Kolstad

REMA 1000-ligaen: Sesongpremiere mot Nærbø

Terminlisten for kommende sesong er nå klar. Sesongpremieren gir oss sjansen til å ta revansje mot Nærbø, både for to tapte sluttspillkamper og bare ett poeng fra de to seriekampene.

Sesongåpningen foregår hjemme i Kolstad Arena onsdag 31. august.

Som vanlig blir det kamppause i eliteserien mens VM foregår. Sesongens mesterskap avvikles i Sverige og Polen i perioden fra 11. til 29. januar. Vår siste kamp i REMA 1000-ligaen før VM-pausen blir hjemme mot Haslum (revansjesug også her…) den 21. desember, mens vår første kamp etter VM blir borte mot Runar 5. februar. Dette innebærer 14 seriekamper før VM og åtte etter.

To andre høydepunkter i den kommende sesongen ser absolutt til å bli to kamper som er lagt til Trondheim Spektrum (bildet). Vi husker vel alle den formidable oppvisningen da vi i oktober 2019 fikk innvie vår storstue på Nidarø og hvor Drammen ble rundspilt og banket 31-21. Drammen blir også motstander i Spektrum denne sesongen, 4. mars. Før vi kommer så langt skal vi ut å jage poeng mot Norges desidert beste lag. 22. oktober kommer Elverum. Det er bare å merke seg datoen, folkens – og bidra til å fylle Spektrum.

Bortekampen mot trippelmester Elverum avslutter seriesesongen for oss. Det skjer søndag 2. april.

PS!
Terminlisten slik den nå foreligger kan få små justeringer.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad Håndball
ARKIVFOTO: Robert Magnussen