Nytt styre valgt for Kolstad håndball – Kolstad

Nytt styre valgt for Kolstad håndball

PRESSEMELDING

Kolstad Håndball har signalisert skyhøye ambisjoner for framtida. Vi skal engasjere hele Trøndelag med lokale talenter og store landslagsprofiler som skal kjempe om å vinne Champions League de neste årene. Onsdag 29. juni gjennomførte Kolstad Håndball ekstraordinært årsmøte i Kolstad Arena, der de valgte et meget slagkraftig styre som skal lede denne reisen de neste årene.

Torkil R. Iversen (t.v.), nyvalgt styreleder i Kolstad Håndball sammen med daglig leder Jostein Sivertsen.

Det nye styret består av følgende personer:

Leder:              Torkil R. Iversen 
Nestleder:       Per Axel Koch 
Styremedlem: Marit Album Kvernmo 
Styremedlem: Finn Haugan 
Styremedlem: Monica Eidem Haugen 
Styremedlem: Eivind Johnsen 

Styret er bredt sammensatt av strategisk kompetanse som er nødvendig for å realisere de ambisiøse planene til Kolstad håndball. Styret ønsker en tydelig styringsmodell hvor det er daglig leder Jostein Sivertsen som har ansvaret for de operative prosessene og vil rapportere til styret. 

– Satsingen som Kolstad Håndball har satt i gang er banebrytende for norsk herrehåndball og det vil kreves hardt arbeid fremover for å få alle forutsetningene på plass. Jeg er opptatt av at vi skal bygge lag både på og utenfor banen, og jeg gleder meg til å få jobbe med et styre som har fantastisk mye erfaring og kompetanse på alle områder innenfor det vi trenger for å realisere ambisjonene til klubben. Sammen skal vi innfri ambisjonene om å skape trøndersk idrettshistorie, sier daglig leder Jostein Sivertsen.

– Jeg takker for tilliten Kolstad Håndball har gitt meg, og er meget fornøyd med det styret vi har satt sammen for å lede denne satsingen. Vårt ansvar er å sette rammebetingelser og retning for at de strategiske målsettingene skal nås, sier nyvalgt styreleder Torkil R. Iversen.  

Kontaktinformasjon: 
Torkil R. Iversen – 48 89 57 67 / tri@tobb.no
Jostein Sivertsen – 90 15 15 68 / jostein.sivertsen@kolstad-handball.no

På det ekstraordinære årsmøtet ble EIVIND JOHNSEN takket av etter en fantastisk innsats for Kolstad Håndball som styreleder i 30 år!