Massasje og «Viken-program» – Kolstad

Massasje og «Viken-program»

Adrian Aalberg og kjæresten Sofie har lagt bak seg noen få dager av en drøy uke av sommerferien på Kreta. For Adrian er det første gang på den greske øya. Praten vi hadde i ettermiddag kan tyde på at det slett ikke blir med den ene gangen. 

Ferie fra Kolstad-treninger, men kroppen tar ikke sommerferie…

– Vi valgte Kreta – og Platanias – fordi det går direktefly fra Værnes, fordi det var greit med transport fra flyplass og til hotellet, og fordi vi så for oss mye bading og soling; sol på stranden og ved hotellets basseng for å få litt brunfarge – uten å bli brent, smiler Adrian.

Platanias på nordkysten av den greske øya virker å ha truffet Adrian og Sofie:

– Det er jo et turiststed, og det er ganske mange norske her. Også restaurantene bærer preg av det. I går så jeg for eksempel Bodø/Glimt mot Odd. Hotellet vårt ligger rett på stranden. Vi kan velge strand eller basseng, og det blir gjerne «begge deler, takk» – hver dag.

I kveld fikk Adrian også sett RBK mot Viking (mens Sofie valgte manikyr…)

Så dagene går med til sol og bad – i dag ble de litt over 30 varme gradene kjølnet av en ganske kraftig vind, så kraftig at det var rødt flagg og badeforbud på hotell-stranden. Altså ble det bassengkanten i stedet.

Og dagene for øvrig, hva fyller dere dem med, Adrian?

– Vi har funnet en strandrestaurant som har veldig bra lunsj-meny. Vi vandrer litt rundt i landsbyen og finner en restaurant å spise middag på.

– Feriens høydepunkt så langt?

– Vi er ikke veldig kravstore. Høydepunkt vil jeg si er to: I går fant vi en restaurant som heter Panorama og hvor utsikten over havet står i stil med navnet. Dessuten hadde man hel fisk på menyen. Det andre høydepunktet var nok dagens massasje i hotellets spa-avdeling. 50 minutter, veldig bra. Tok også en kortere variant for et par dager siden, sier en tydelig fornøyd Adrian. Men tro ikke at det bare er soling og bading – med deilig massasje innimellom. Kolstad-spillerne har naturligvis fått med seg treningsprogram fra fysisk trener Ole Martin Viken…

Sofie og Adrian klar for massasje i hotellets spa-avdeling…

– Å, ja. Viken-programmet følges; løping og styrke, fem økter i uka, sier Adrian. Han og Sofie nøyer seg ikke med det; hver dag står ei økt på dagsplanen. Det betyr at håndball-bryteren ikke er skrudd ned til null…

Gode dager på Kreta for Adrian og kjæresten Sofie.

– På ett vis, nei. Jeg gjør jo det som skal til for at jeg kan stille i kjempegod form når fellestreningene kommer i gang om to ukers tid. Jeg synes det er deilig å trene. Samtidig gjelder det å benytte denne tiden til å lade batteriene, være klar til oppkjøringen mot en sesong som blir veldig spennende. Aller mest spennende blir det å se hvordan vi klarer å sette sammen den nye spillerstallen til det godt lag. Jeg gleder meg, sier Adrian Aalberg.

TEKST: Tore Sæther / Kolstad håndball
FOTO: Sofie og Adrian