Treningskamp Kolstad Håndball – GOG Håndboll – Kolstad

Treningskamp Kolstad Håndball – GOG Håndboll

Hei alle sammen, og tusen takk for et flott og minnerik sesong 🙂

Vi i Kolstad Håndball ønsker alle sammen en riktig god sommer og ferie. Vi gleder oss til å se dere igjen i august til sesongstart.

Første mulighet til å treffes igjen er allerede fredag 05 august kl. 18:00 og/eller søndag 07 august kl. 11:30. Da får vi besøk av de Danske seriemesterne og vår nye spiller Torbjørn Bergerud sitt gamle lag, GOG Håndboll. Vi ønsker derfor å invitere alle våre partnere til en mini generalprøve. Det gir muligheten til å se hvordan både gamle og nye spillere ligger an før vi tar imot Nærbø i Kolstad Arena 31. august til serieåpning.

Alle partnere får inntil 10 billetter. Ta gjerne med kollegaer, samarbeidspartnere eller familie. Det vil ikke bli vanlig VIP med servering. Men de frivillige lover at i kiosken vil det være mulig å kjøpe gode vafler og kaffe. Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å støtte guttene våre i det som kommer til å bli en forrykende kamp.

Håper å se dere alle i Kolstad Arena.

Lagstilbud Sluttspill
Kjønn